среда, 15 октября 2008 г.

birdman.com



REVIEW:
DOOR: WESLEY BRANTS



Het is kermis, en niet in de stand of in het dorp, nee, op je Wii. Maar toch, wat is leuker, kermis in cyberspace, of toch de echte kermis?



In Carnival Kermis Games draait alles om minigames() die zich afspelen op de kermis. Door het spelen van die minigames kun je prijzen winnen en krijg je daarmee kaartjes, die je kunt gebruiken voor het openspelen van nieuwe gebieden op de kermis.� Er zijn meer dan 20 spellen te spelen, om de (niet geweldige, maar leuke) prijzen mee te verdien. Snel vervelen gebeurt niet, toch?



Zodra je op de kermis aankomt, kun je uit een aantal richtingen keizen, waarvan 1 richting leidt naar je spelverloop en statistieken. De rest zijn kraampjes. Je kunt niet vrij loslopen op de kermis, wat betekent dat je dus gelijk naar een spel toe wordt gesondeerd, waar je uit spellen kunt kiezen. Dit zijn de altijd leuke eeuwige kermisspellen als bijv. Kop van Jut en ringwerpen. Tja, het kinkt misschien heel kinderachtig, maar in een soort van is Carnival Kermis Games dat ook wel. De bewegingen die je moet uitvoeren voor een goede score zijn vrij simpel, en het spel is volledig nederlands. Door deze twee factoren zal het spel door de hardcore-spelers buiten beschouwing worden gelaten, maar de jongere spelers dan weer niet. Dit spel kun je spelen zonder Nunchuk.Deze game heeft ook een Multiplayerstand, deze kun je met maximaal 3 spelers spelen, das mooi, toch?













Conclusie: Een orginele keuze, kermis, dat wel, maar van een partygame met minigames kennen we het nu wel, toch. Goed dat het spel Nederlands is, maar het is voor ouderen toch te makkelijk.



Cijfer: 4,8

birdman.com, birdman.com fastmoney, birdmans, birdmans age.



Комментариев нет: